Kleinschalige jachthaven met

Accommodaties

De Baambrugse Zuwe vormt een scheiding tussen de Noord- en Zuidplas, die ook wel de grote en de middenplas worden genoemd. Er is ook nog een kleine plas, die te bereiken is via de Zuidplas. Onze jachthaven met plaats voor ca. 40 boten ligt in de middenplas, zeer centraal bij de ophaalbrug in de Baambrugse Zuwe en achter de recreatie-appartementen die wij verhuren. Aan de voorzijde is een groot parkeerterrein, dat wordt afgesloten met een slagboom.

Wij proberen altijd iedereen van een plek op de parkeerplaats te voorzien, helaas lukt dit niet altijd. Komend seizoen zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de kant van de chalets, daardoor zullen er minder parkeerplekken beschikbaar zijn dan voorgaande jaren. Als u vroeg bent en er is nog plek op de parkeerstrook langs de weg/op zandeiland 4/5, dan verzoeken wij u om daar te parkeren. Ook wanneer u een weekend op het water verblijft. 

Als er iemand mee komt met een extra auto, dan verzoeken wij u om op de carpoolplaats bij de A2 af te spreken en met 1 auto onze kant op te komen. 

Zo  proberen wij iedereen van een parkeerplek te voorzien en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het weer en het water! 

De kleinschalige jachthaven van VVP Verhuur/Visserslust is centraal gelegen aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen, middenin de Vinkeveense Plassen. 

Huur een appartement, chalet, woonboot en vaar met uw boot naar Vinkeveen en wij hebben en ligplaats voor u.

Jachthavenreglement

Gasten die een ligplaats bij ons huren, dienen zich te houden aan het jachthavenreglement. Liever rustig lezen? Wij kunnen deze ook naar u opsturen.

Jachthavenreglement

Ook ligplaatsen bij chalets

Bij onze chalets aan de overzijde van de Baambrugse Zuwe beschikken we over nog eens vijf ligplaatsen. U ligt dan met uw boot aan de Noordplas, maar ook weer dicht bij de ophaalbrug. Bij de chalets is een eigen parkeerplaats, die kan worden afgesloten met een ketting/slagboom.

Prijzen ligplaatsen 2022

Zomerseizoen
15 april tot 15 oktober
Winterseizoen
15 oktober tot 15 april
Toeristenbelasting (2023)
8 m² tot 15 m² € 39,68 m² * € 24,33 m² * € 79,20
15 m² tot 25 m² € 36,25 m² * € 21,22 m² * € 118,80
25 m² tot --- m² € 33,38 m² * € 18,51 m² * € 158,40

Huur een appartement en een ligplaats

Wilt u een weekend met uw boot naar de Vinkeveense Plassen, dan kunt u diverse accommodaties bij VVP Verhuur/Visserslust huren, met onder meer een terras aan het water. Plus natuurlijk een ligplaats voor uw boot!

Parkeren is in principe kosteloos. Wilt u een 2e auto parkeren, dan kan dit in overleg en tegen betaling. In de hal van de receptie van VVP Verhuur/Visserslust kunt u gebruikmaken van het daar aanwezige toilet en een wastafel. Voor water is er, tegen betaling, een tappunt in de jachthaven.

Website design & realisatie: MKShop