Huisregels

01.

Indien u constateert dat er bij aanvang van de huurperiode iets niet naar behoren functioneert, meldt u dit dan aan verhuurder. Wij kunnen dit dan misschien direct of op korte termijn verhelpen, zodat uw verblijf prettig verloopt.

02.

Verbruik van water, gas en elektra is bij de huur inbegrepen. Wij vertrouwen erop dat u met het verbruik van de energie verstandig omgaat. LICHT UIT/THERRMOSTAAT 18°C bij woonboot en chalets. Bij de appartementen de CV’s op het of op 1/2 zet.

03.

Gaat u zorgvuldig om met de inventaris van het huisje. Geen inventaris naar buiten! Tuinkussens/parasol naar binnen als u weggaat. Geen terrasmeubels meenemen naar vissteiger of in de boot in zonder toestemming van verhuurder! Mocht er iets kapot gaan van/aan de inventaris meldt u dit dan aan verhuurder zodat wij dit kunnen verhelpen voor u of de volgende gasten.

04.

Wij verzoeken u geen geluidoverlast en andere hinder te veroorzaken voor uw mede gasten en onze buren! Vanaf 22.00 tot 08:00 dien het rustig/stil te zijn!

05.

Laat geen geld of andere kostbare zaken in het huisje achter, verhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele vermissing cq. diefstal.

06.

Op het parkeerterrein staan diverse GRIJZE containers voor huisvuil. Hierin kunt u uw dicht geknoopte vuilniszakken deponeren. De GELE container is voor glas. Voor Plastic/blikjes zijn speciale zakken verkrijgbaar bij receptie. Papier en Plastic kunt u in de daarvoor bestemde kast leggen naast appartement 6.

07.

Wilt u ervoor zorgen dat u geen etenswaren/vet/olie door de gootsteen of toilet spoelt! Olie/vetten en etensresten wat zinkt kunnen in het water voor de vogels en vissen. Of na afkoelen in de vuilniszak. Het is verboden om vis schoon te maken in de accommodatie. In overleg met ons kunnen wij u een geschikte plek wijzen. Als u de vogels wilt voeren, denkt u dan aan het tijdstip zorgt u ervoor dat als de schemer/duisternis in valt dat er niets meer buiten ligt. Zo voorkomen wij met zijn allen ongedierte.

08.

Van maandag t/m zaterdag wordt tussen 10.00 – 13.00 uur het appartement nagelopen/handdoek gewisseld. Indien u niemand gezien heeft, en u heeft iets nodig, meldt u zich dan bij de receptie tot 17.30 uur. Op zondag is er geen naloop/handdoek wisseling in de accommodatie. Heeft u iets nodig kunt u hiervoor terecht bij de receptie van 9.00 uur tot 13.00 uur. Heeft u extra wisseling van beddengoed nodig kost dit € 12,50 per set.

09.

Heeft u fietsen bij u of wilt u deze huren, informeert u bij de receptie, u kunt uw fietsen stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling.

10.

Bezoekers dienen aangemeld te worden, kosten per dagdeel € 2,50 p.p., per dag € 5,00 p.p.

11.

Wilt u wassen en drogen? Meldt u zich dan bij de receptie. Voor €5,00 kunt u wassen en drogen, u zorgt zelf voor wasmiddel. Wassen en drogen is verboden tussen 21.00 - 08.00 uur.

12.

Huisdieren dienen aangelijnd te zijn. Kosten per huisdier minimaal € 15,00 (eerste drie dagen) en bij een langer verblijf € 3,75 per dag. De kosten voor een week bedragen € 30,00.
Het is verboden uw huisdier alleen in de accommodatie te laten. Indien u dit toch wilt dan dient u dit te melden bij de receptie. Houdt er rekening mee dat dit geweigerd kan worden.

13.

Het appartement dient u op de dag van vertrek vóór 11.00 uur te verlaten. U dient de bedden af te halen, het vuilnis gescheiden op te ruimen en ervoor te zorgen dat de afwas schoon en droog in de kast staat. Wilt u een keer stofzuigen, deze staat in de kast naast appartement 5.

14.

Bij vertrek loopt u alles na of u niets vergeten bent.

15.

Bij inlevering van de sleutel is verhuurder vrij om met u een controle ronde te lopen in de door u gehuurde accommodatie. Heeft u niet aan punt 13 voldaan dan kan de verhuurder € 25,00 extra schoonmaakkosten in rekening brengen.

16.

De receptie is geopend van 09.00 uur tot 19.30 uur. Is er niemand aanwezig dan kunt u gebruik maken van de intercom of bellen met 0031 – (6)52 025 555. Als de receptie gesloten is dan alleen voor noodgevallen of overlast van derden.

17.

Als huurder op ons park is het gewenst dat u zich correct gedraagt, zodat een ieder hier prettig kan vertoeven. Dit houdt onder meer in:

  • Op hygiënische wijze omgaan met de gelegenheden die door een ieder gebruikt worden (koffieruimte, automaten, steigers (niet rennen), parkeerterrein, container etc.);
  • Huisdieren aan de lijn te houden, uw dier doet misschien niets maar dat wil niet zeggen dat die van een ander ook niets doen;
  • De grote grijze container alleen te gebruiken voor huishoudelijk afval;
  • Toegang- en uitvalswegen vrijhouden;
  • Verantwoordelijkheid nemen voor het gedrag van u, de uwen en eventuele visite;
  • Vanaf 22.00 uur rust op het park

    Wij wensen u een prettig verblijf toe, heeft u aan- of opmerkingen ten aanzien van uw verblijf, schroom niet om deze aan ons te melden!!

    Team VVP Verhuur/Visserslust