Overnachten

Overnachten in Vinkeveen

Wanneer u een accommodatie in Vinkeveen zoekt bent u bij VVP Verhuur / Visserslust aan het juiste adres. Wij verhuren éénkamerappartementen, chaletswoonboot (rolstoelvriendelijk). Ruime appartementen met 4 slaapkamers en een ruim rolstoelvriendelijk appartement in Visserslust.  U kunt bij ons terecht voor een enkele overnachting, weekend, midweek, week of langer. Wij hebben diverse tarieven ook afhankelijk van de periode dat u wilt verblijven, Zie onze prijslijsten. Wilt u meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Informatie over accommodaties in Vinkeveen

Om u direct een goed beeld te geven hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de extra´s die wij bieden in en bij de verhuur van onze accommodaties. Tevens een aantal voorwaarden van het gebruik van onze accommodaties.

Voorzieningen

Iedere accommodatie in Vinkeveen heeft zijn eigen compleet ingerichte keuken, douche, toilet, wastafel en satelliet tv. Tevens is er internet of via Wifi of kabel  (à € 2,50 per dag). Daarnaast hebben alle accommodaties een terras met zitje, tuinkussens en een parasol. Voor een uitgebreide toelichting inclusief foto’s van de inrichting en ligging zie onze appartementen met een tuinzijde, een terras aan het water en een panorama-uitzicht onze chalets,  woonboot. Of onze ruime appartementen Visserslust. Tevens met een rolstoelvriendelijk appartement

MOGELIJKHEDEN VOOR ONTBIJT / LUNCHPAKKET

Heeft u geen zin om uw eigen ontbijt te regelen kunnen wij dit voor u verzorgen of in uw accommodatie of bij voldoende deelname in onze ontbijtzaal, kosten € 8,50 p.p. Wilt u van ons een lunchpakket mee dan kunnen wij dit verzorgen € 7,50 p.p., wel de dag ervoor voor 18.00 uur reserveren.

Voor het avondeten kunt u terecht bij onze collega bedrijven. Op loopafstand (250/500 meter) zijn Restaurant de Plashoeve en de Viersprong gelegen.  De Plashoeve heeft op werkdagen een daghap van € 8,50 en een wisselende maandaanbieding voor € 10,00. Bij Restaurant de Viersprong iets verder gelegen, is iedere maand een wisselend hoofdgerecht voor € 15,00. Uiteraard kunt u bij beide restaurants al la card eten. 

In ons mooie Vinkeveen zijn er nog meer Restaurants en afhaal/bestelmogelijkheden.  

Schoonmaak

Wij vragen u bij het verlaten van de accommodatie het beddengoed af te halen, ervoor te zorgen dat de afwas schoon en droog in de kasten staat en het vuil is opgeruimd. Verder wordt er per accommodatie een bedrag in rekening gebracht voor eindschoonmaak  (zie prijslijst).  Bij het inleveren van de sleutel van de accommodatie kan door de verhuurder inspectie gehouden worden.

Indien u een appartement/studio huurt voor een weekend, midweek of week dient u zelf te zorgen voor handdoeken, keukendoeken, vuilniszakken etc. Bij reservering van een overnachting is bovenstaande inbegrepen en vindt er iedere dag (indien nodig) handdoeken wisseling plaats. Beddengoed is standaard bij de prijs inbegrepen. Huurt u langer dan een week dan verschonen wij het beddengoed en maken de accommodatie schoon. Bij de huur van de grotere en rolstoelvriendelijke accommodatie zijn de handdoeken, keukendoeken etc.  wel inbegrepen.

In- uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u inchecken in uw accommodatie vanaf 15.00 uur  (houdt u zich aan deze tijd voor de incheck in uw accommodatie). Als de dag van vertrek daar is dient u de accommodatie vóór 11.00 uur te verlaten.

Extra voorzieningen

  • Internet, kosten € 2,50 per dag.
  • Wasmachine en  wasdroger aanwezig voor algemeen gebruik. Kosten € 3,50 wassen en € 3,50 drogen..

Heeft u veel bagage(duiken, hengels, koffers) dan is er in overleg extra kastruimte beschikbaar (geen kosten).

Huisdieren

Huisdieren in overleg. Dienen aangelijnd te zijn. Kosten per huisdier minimaal  € 12,50 en bij een langer verblijf  € 2,50 per dag. Huisdieren mogen niet zonder overleg alleen in de accommodatie blijven. 

Parkeren

Parkeren kunt u op onze parkeerterreinen bij de accommodatie.

Reserveren

Bij reservering wordt u een bevestiging toegezonden, U dient 50% van het totale bedrag binnen 14 dagen te voldoen, het restant dient u vóór of bij aankomst te voldoen.

Annulering

Bij annulering tot 1 week voor de ingangsdatum van de huurperiode bent u 50% van het totale bedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week voor de ingangsdatum van de huurperiode bent u het volledige bedrag (100%) verschuldigd.

Boot(en)

U kunt uw eigen boot meenemen (denkt u wel aan de stootwillen) of bij ons een boot huren. Wij hebben leuke aanbiedingen voor het voor- na- en laagseizoen voor onze boten in combinatie met één van onze accommodaties.

Of het nu gaat om een weekendje weg om te vissen, een actieve vakantie op het water, met de bootverhuur, te wandelen of te fietsen bij

VVP Verhuur/Visserslust is alles mogelijk.