Visserslust

VAKANTIE IN VINKEVEEN: ACTIEF OF RUSTIG GENIETEN

VVP Verhuur/Visserslust is dé plek voor een comfortabel verblijf in Vinkeveen. U kunt hier ontspannen en genieten van de heerlijk rust die de Vinkeveense Plassen uitstraalt. Tegelijkertijd zijn er meerdere mogelijkheden om uw verblijf actiever te maken. Zo zijn er vele fiets- en wandelroutes en zijn er talrijke mogelijkheden om in de buurt te zwemmen, duiken en te varen. Door de centrale ligging tussen grote plaatsen als Amsterdam, Utrecht en Hilversum kunt u VVP Verhuur/Visserslust als uitvalsbasis gebruiken om diverse bezoeken af te leggen in Nederland, voor plezier of werk. Op circa 3 km afstand vindt u de dichtstbijzijnde supermarkten en winkels.

OVERNACHTEN IN VINKEVEEN

Wij bieden u vele verblijfmogelijkheden in Vinkeveen. Zo kunt u kiezen voor 1 kamer appartementenchalets of een woonboot, In 2014 is het voormalige Café/Restaurant Visserslust compleet gerenoveerd. Het is nu omgebouwd tot een ontbijtzaal en 3 ruime accommodaties, waarvan een rolstoelvriendelijke studio op de begane (1-4 personen), een andere studio op de begane grond (1-7 personen) en een studio op de eerste verdieping (1-9 personen). Voor meer informatie over onze specifieke accommodaties kunt u de desbetreffende links in de bovenstaande tekst volgen.

ETEN EN DRINKEN

U kunt bij ons  terecht voor ontbijt € 8,50 p.p. en lunchpaketten € 7,50 p.p., graag vooraf reserveren bij de receptie (uiterlijk de dag van tevoren om 18.00). Het ontbijt bevat wit, lichtbruin en donkerbruin brood, crackers, beschuit, ontbijtkoek, kaas en vleeswaren, cupjes jam, chocoladepasta en pindakaas, yoghurt, melk, jus d’orange, koffie en thee. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in Visserslust.

In Visserslust vindt u ook een koffieautomaat en een snackautomaat waarvan u 24/7 gebruik kan maken.

Op loopafstand (250/500 meter) zijn Restaurant de Plashoeve en de Viersprong gelegen. Op zandeiland 1 kunt u een hapje eten bij restaurant/beachclub Lust!. In het dorp kunt u onder andere terecht bij s’Anders, pannenkoekenrestaurant het Voordek en voor een lekker ijsje bij de IJsbeer. In de informatiemap in uw accommodatie vindt u ook meerdere folders van restaurants die eten bezorgen.

HAVEN EN BOOTVERHUUR

Wij hebben een haven met eigen bootverhuur. Wij verhuren zes motorbootjes, waarvan drie bootjes met 5 pk, twee bootjes met stuur en kussens en één sloep. Het is ook mogelijk om een bootje in combinatie met een accommodatie te reserveren. Indien u een appartement aan de waterzijde, de woonboot of een chalet reserveert kunt u deze voor uw vertrek aanleggen. U kunt ook bij ons terecht voor een ligplaats voor uw eigen boot. Voor meer informatie hierover kunt u ons bellen of een mail sturen.

FIETSEN HUREN

Er bestaat een mogelijkheid om fietsen te huren u dient  dan 2 dagen voor aankomst de fietsen te reserveren.

ZANDEILANDEN

Aan de overzijde van VVP Verhuur/Visserslust bevinden zich de zandeilanden 4 en 5. Deze zijn vanaf de openbare weg te bereiken en worden in de volksmond “Klinkhamer” genoemd. Op de zandeilanden kunt u goed recreëren en zijn er diverse duik- en zwemplaatsen. Zandeiland 1 en 2 zijn ook vanaf de weg te bereiken. U kunt uw auto/fiets neerzetten op de parkeerplaats en over de brug eiland 1 betreden. Een volgende brug kan u ook naar eiland 2 brengen. Op eiland 1 vindt u ook restaurant/beachclub Lust!.

Wilt u tijdens uw vakantie in Vinkeveen de andere zandeilanden bezoeken, de Vinkeveense Plassen verkennen of heerlijk gaan vissen?, dan kunt u bij ons natuurlijk ook een boot huren.

Kortom voor een heerlijke vis-, fiets-, of wandelvakantie in de prachtige omgeving van het Groene Hart begint u bij VVP Verhuur/Visserslust