VAKANTIE IN VINKEVEEN: ACTIEF OF RUSTIG GENIETEN

 VVP Verhuur/Visserslust is de juiste plek voor een vakantie in Vinkeveen. U kunt actief bezig zijn door te kiezen voor duiken, zwemmen etc. Ook kunt u genieten van de natuur en de prachtige omgeving. Er zijn vele fiets- en wandelroutes. Dan is er uiteraard de heerlijke rust die de Vinkeveense Plassen uitstraalt. Door de centrale ligging tussen grote plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Aalsmeer kunt u VVP Verhuur als uitvalsbasis gebruiken om diverse bezoeken af te leggen in Nederland, voor plezier of werk. Op circa 3 km afstand vindt u de dichtsbijzijnde supermarkt en winkels.

Overnachten Vinkeveen

Wij bieden u vele verblijfmogelijkheden voor uw vakantie in Vinkeveen. Zo kunt u kiezen voor 1 kamer appartementen, chalets of een woonboot, In 2014 is het voormalige Café Restaurant Visserslust totaal gerenoveerd. Het is nu verdeeld in 3 ruime accommodaties voor 1 tot 9 personen waar u met een familie of vrienden kunt overnachten. Visserslust is ook uitermate geschikt als u een aantal werknemers wilt onderbrengen 

DIVERSEN

U kunt bij ons  terecht voor ontbijt € 8,50 p.p. en lunchpaketten € 7,50 p.p. vooraf reserveren. Op loopafstand (250/500 meter) zijn Restaurant de Plashoeve en de Viersprong gelegen. 

HAVEN, BOOTVERHUUR

Wij hebben een haven met eigen bootverhuur . Onze appartementen met een tuinzijde, waterzijde en panorama uitzicht evenals onze woonboot (rolstoelvriendelijk) liggen aan de midden- of Zuidplas. De appartmenten Visserslust liggen op een klein afstand   van de Zuidplas en de Noordplas. Aan de overzijde van ons appartementencomplex, locatie Klinkhamer, hebben wij een tweetal chalets liggen aan de Noordplas. Al onze accommodaties worden verwarmd door middel van cv zodat uw vakantie in Vinkeveen altijd comfortabel verloopt.

VISSERSLUST

Visserslust is open voor ontbijt  een kopje koffie met appeltaart, een broodje en een drankje of een ijsje. In Visserslust staat  een automaat met frisdrank en snacks, en een koffie/thee automaat. 

Klinkhamer

Aan de overzijde van VVP Verhuur/Visserslust bevinden zich de zandeilanden 4 en 5. Deze zijn vanaf de openbare weg te bereiken en worden in de volksmond Klinkhamer genoemd. Op de Eilanden kunt u goed recreëren en zijn er diverse duik- en zwemplaatsen. Wilt u tijdens uw vakantie in Vinkeveen de andere zandeilanden bezoeken, de Vinkeveense Plassen verkennen of heerlijk gaan vissen?.  Bij VVP Verhuur/Visserslust bent u aan het juiste adres voor een boot huren op de Vinkeveense Plassen. Kortom voor een heerlijke vis-, fiets-, of wandelvakantie in de prachtige omgeving van het Groene Hart begint u bij VVP Verhuur/Visserslust.