Faciliteiten

Woonboot Elck syn sin

Huisregels

Woonkamer

Keuken

Sanitair

Slaapkamers

Tuin

Prijzen

Bij de huur zijn beddengoed, handdoeken en keukendoeken inbegrepen. De schoonmaak per week of verblijf bedraagt € 87,50. De woonboot is voorzien van een centrale verwarming, dubbel glas en WiFi. 

In het hoogseizoen

1 april t/m 1 november

Weekend vr t/m ma € 497,50
Midweek ma t/m vr € 507,50
Week ma/ma of vr/vr € 937,50

In het laagseizoen

1 november t/m 1 april

Weekend vr t/m ma € 437,50
Midweek ma t/m vr € 457,50
Week ma/ma of vr/vr € 800,00

ROLSTOELVRIENDELIJK

De woonboot is ook geschikt voor gasten die enigszins rolstoelafhankelijk zijn. Eén slaapkamer is rolstoeltoegankelijk, de bedden staan dan haaks in de slaapkamer, zodat u met de rolstoel kan manoeuvreren.

De badkamer is ruim zodat u goed bij het toilet kunt komen, waar twee steunen zitten. Ook is er voldoende ruimte voor de wastafel.
Met de rolstoel kunt u als u dat wilt onafhankelijk de schuifpui uitrijden via een speciale rijplaat, die de drempel overbrugt. Via een houten vlonder en een klein hellinkje komt u bij het stenen terras aan de waterkant. 

Prachtig uitzicht

Vanuit de woonboot heeft u een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Direct voor de woonboot ligt een houten terras met een hellinkje naar het stenen terras direct aan het water. Daarnaast is een grasveld, waarop de blokhut staat.

Bij de waterzijde staat een hekwerk zodat het voor kinderen en huisdieren veilig is. Het hek kan op slot. Voor het terras ligt een steiger van 2,5 bij 5,5 meter, waar u desgewenst uw eigen boot of een gehuurde boot van VVP Verhuur/Visserslust kunt aanmeren. ’s Avonds of bij veel wind kan de boot worden verplaatst naar onze jachthaven aan de voorzijde van de woonboot.

Overige

Accommodaties

In het menu hiernaast vindt u een overzicht van al onze overige accommodaties in het Groene Hart en direct aan de Vinkeveense Plassen.
 
Wij hopen dat ons uitgebreide aanbod aan accommodaties u zal bevallen en dat wij u binnenkort van harte welkom mogen heten.

01Studio tuinzijde

Meer

02Studio waterzijde

Meer

03Studio panorama

Meer

04Chalets aan het water

Meer

057-persoons-appartement

Meer

06Studio Visserslust

Meer

079-persoons-appartement

Meer

08’t Stekkie

Meer