VISSEN AAN IN EN OP DE VINKEVEENSE PLASSEN

Vissen op de Vinkeveense Plassen is voor veel sport- en recreatievissers iedere keer weer een unieke beleving. Het is dan ook voor velen de favoriete plek omdat het een uitstekend visgebied is met  VVP Verhuur/Visserslust op de ideale locatie. Veel voorkomende vissoorten die regelmatig gevangen worden zijn karper, baars, snoek, snoekbaars, voorn en paling. De vissen op de foto’s rechts zijn allen gevangen in de Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen bestaat uit drie plassen en een poldergebied. Bij een sterke Noordenwind kunt u goed vissen in de trekgaten of op de Zuidplas of Kleine plas. Bij een sterke Zuiden- of Zuidwestenwind kunt u om te vissen weer beter terecht op de Noordplas. In het poldergebied is het altijd goed om te vissen.

Informatie over Vissen in de Vinkeveense Plassen.

Wanneer u wilt vissen in de Vinkeveense Plassen is het fijn te weten dat onze accommodaties allemaal direct aan of nabij de Vinkeveense Plassen liggen. In onze kleinschalige jachthaven ligt aan de buitenzijde een terras van zes-en-een-half bij drie meter waar vanaf gevist kan worden. U kunt ook bij uw accommodatie vanaf het terras een hengel uitgooien of in de jachthaven.

Van 15 september tot 15 mei hebben wij leuke kortingen op onze boten in combinatie met onze accommodatie. Zo kunt u naast vissen in de Vinkeveense Plassen niet alleen een boot huren om alleen of met meerdere vissers er een dag op uit te trekken, ook kunt u een combinatie met een accommodatie in voor-, na- en/of hoogseizoen boeken. Daarnaast kunt u uw eigen boot meenemen en bij de door u gehuurde accommodatie neerleggen. Wij hebben speciale tarieven voor deze ligplaatsen:

Weekendprijs € 15,00
Midweekprijs € 22,50
Weekprijs € 40,00

Bij iedere boot die u bij ons huurt krijgt u een kaart van de Vinkeveense Plassen met de nodige uitleg, zodat u een goed overzicht heeft van het natuur- en watersportgebied.

Voor het vissen op de Vinkeveense plassen heeft u een vergunning van De Goede Vangst nodig. De Vinkeveense Plassen vallen wat vergunningen betreft niet onder de vispas. Bent u geen lid van de Amsterdamse- of Weesperhengelaarsbond dan kunt u bij ons een visvergunning kopen. U kunt kiezen uit zowel een dag- als week vergunning. Een week vergunning kost € 15,00 en een dag vergunning kost € 4,00 (de Vispas heeft u dan niet nodig).
Inmiddels heeft de AWHB ons ook verkooppunt gemaakt van de jaarvergunningen. De jaarvergunningen voor 2017 zijn bij ons verkrijgbaar. De jaarvergunning kost € 35,00. Wilt u deze afhalen neemt u even contact met ons op zodat wij aanwezig zijn. Wilt u nachtvissen op de Vinkeveense Plassen kunt u contact met ons opnemen of direct informeren bij de AWHB.

In en bij onze appartementen, chalets en woonboot is het niet toegestaan vis schoon te maken. De sportvissers laten de vangst weer zwemmen. Wilt u uw vangst toch meenemen, vraagt u ons dan even waar u de vis schoon kunt maken.

Vissen en bootverhuur vanuit een accommodatie

Dan bent u bij VVP Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder budget wat wils. Hieronder een overzicht van de accommodaties en hoever ze van het water zijn gelegen:

Appartement tuinzijde
Max. 2 personen
Gelegen op ca. 40 meter van onze jachthaven.

Appartement met terras aan het water
Max. 3 personen
Direct aan het water gelegen.

Appartement met panorama uitzicht
Max. 4 personen
Op de 1e verdieping gelegen met prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Trap af en u zit bij het water.

Chalet De Jutter 5 personen
De Skuumkoppe 4 personen met terras en tuin afgescheiden door een hek direct aan het water gelegen. Hiervoor loopt een pad waar u kunt vissen.

Woonboot Elck syn sin(rolstoelvriendelijk)
Voor- na- en laagseizoen 4 personen
Hoogseizoen 6 personen
De woonboot heeft een tuin en terras direct aan de Vinkeveense Plassen gelegen afgescheiden door een hek van het water. Inmiddels is er ook een steiger/terras in het water. Net als bij de chalets loopt er voor het hek ook een pad waar u kunt gaan zitten om te vissen.

Visserslust

3 RUIME APPARTEMENTEN IN ONS GERENOVEERDE PAND VISSERSLUST IN VINKEVEEN:

RUIME STUDIO/APPARTEMENT  1 VISSERSLUST
(ROLSTOELVRIENDELIJK)                                 1 T/M 4 P.

Woonkamer, keuken, zithoek en eetgedeelte. Slapen en wonen in dezelfde ruimte.
Ruime badkamer met douche/toilet die rolstoelvriendelijk is.
Hard houten terras deels overdekt met zitje. 

APPARTEMENT 2
(BEGANE GROND)                                             1 T/M 7/8 P.

Meerdere slaapkamers met TV en bad meubel, woonkamer/keuken met zithoek en eetgedeelte. 
Badkamer met douche/toilet en apart toilet.

APPARTEMENT 3  VISSERSLUST
(VERDIEPING)                                                   1 T/M 7/9 P.

4 slaapkamers met eigen TV en badmeubel, woonkamer/keuken met zithoek en eetgedeelte. 2 Badkamers met douche/toilet en 3e apart toilet. 
Zithoek heeft 2 éénpersoonsslaapbanken. 

Hengelsport & Botenbeurs

Hengelsport & Botenbeurs