JACHTHAVEN VOOR RUIM 40 LIGPLAATSEN

NOG ENKELE LIGPLAATSEN TE HUUR

Onze kleinschalige jachthaven is gelegen aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen, midden in de Vinkeveen Plassen. Deze weg vormt een scheiding tussen de Noord- en Zuidplas of te wel de grote- en de middenplas. Daarnaast is er ook nog een kleine plas die u kunt bereiken via de Zuidplas/middenplas.

De middenplas waar onze jachthaven met ca. 40 ligplaatsen ligt is zeer centraal gelegen bij de ophaalbrug in de Baambrugse Zuwe. De jachthaven ligt achter onze appartementen die wij recreatief verhuren. Voor de appartementen hebben wij een parkeerterrein dat afgesloten is d.m.v. een slagboom.

Bij onze chalets aan de overzijde van de weg hebben wij nog een vijftal ligplaatsen. U ligt dan met uw boot aan de Noordplas, maar ook weer dicht bij de ophaalbrug dus vandaar uit kunt u ook makkelijk op de andere plas komen. De chalets worden ook recreatief verhuurd. Bij de chalets is een parkeerplaats. Deze parkeerplaats wordt afgesloten d.m.v. een ketting. U kunt dichtbij uw boot parkeren.

Het parkeren is bij ons een service, niemand betaalt voor het parkeren maar wij proberen ieder van een parkeerplek te voorzien. Mocht u met een 2e auto willen parkeren dan kan dit in overleg, kosten € 2,50 per dag.

Verder is er bij ons in de hal van het kantoor/receptie een toilet en wastafel aanwezig. Voor water hebben wij een tappunt in de jachthaven. Water kost u € 0,50.

Wilt u eens een nachtje of weekend met boot op Vinkeveen verblijven, kunt u bij ons een accommodatie huren met terras aan het water.

Recreatie op en rondom De Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen vormen een recreatiegebied van circa 10 km². De prachtige locatie gelegen in de gemeente De Ronde Venen biedt u veel recreatieve mogelijkheden tijdens u vakantie in Vinkeveen. De plassen zelf zijn populair bij vissers, actieve watersporters als zeilers, surfers en kanoërs en rustzoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om op de zandeilanden in/aan de plassen te recreëren. Hierdoor biedt de Vinkeveense Plassen veel mogelijkheden voor gezinnen met kinderen, vissers etc. om een mooie vakantie in Vinkeveen te kunnen beleven.

De zandeilanden vier en vijf zijn tijdens u vakantie in Vinkeveen op loopafstand vanaf onze accommodatie te bereiken. Eiland vier is bekend om zijn duikgebied. Op zandeiland 4 is een openbare trailerhelling functioneel. Tot op heden zijn hier geen kosten aan verbonden en kan een ieder hier gebruik van maken. De Plashoeve en de Viersprong op loopafstand. Daarnaast kunt u meerdere eetgelegenheden per boot of per auto bereiken in Vinkeveen of omringende plaatsen als Wilnis of Mijdrecht.

VVP Verhuur/Visserslust ziet er naar uit om u te mogen begroeten in Vinkeveen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze accommodaties en bootverhuur naar aanleiding van de informatie of de prijslijst neemt u vrijblijvend contact met ons op.