DE VELE OPTIES VOOR BOOTVERHUUR VINKEVEEN

 

Graag in voor- na- en laagseizoen van te voren telefonisch contact opnemen als u een boot wilt huren. Wij bevestigen u dan dat er een boot tot uw beschikking is op het tijdstip dat u langs wilt komen.

VVP Verhuur/Visserslust heeft zes motorboten in haar bootverhuur te Vinkeveen gelegen aan de Vinkeveense Plassen. Deze boten zijn voor een ieder die van water houdt, een dag wil vissen, een leuke route wil varen, lekker wil zwemmen of zonnen op één van de zandeilanden of een romantische dag op het water wil doorbrengen, geschikt.

Wilt u een heerlijke dag op het water doorbrengen zonder verder iets te regelen dan kunt u naast onze bootverhuur via ons  een goed gevulde picknickmand bestellen. Diverse manden mogelijk van eenvoudig tot zeer luxe.

Binnen onze bootverhuur in Vinkeveen hebben wij veel mogelijkheden, zodat iedere klant optimaal bediend kan worden. Zo hebben wij voor vissers in het voor- na en laagseizoen speciale prijzen voor de boten in combinatie met één van onze accommodaties. Sinds 2014 is er ook Visserlust met 3 grote appartementen. we ook  Zie onze prijzen. Een visvergunning is bij ons te verkrijgen (zie vissen).
Zowel een dag/week/jaarvergunning.

Verder hebben wij 2 boten met stuurtje en dekjes. Deze boten zijn comfortabel en sportief.  Wilt u helemaal luxe het water op dan is onze sloep daar zeer geschikt voor. Deze sloep is heerlijk ruim en heeft comfortabele kussens en vaart heerlijk. U kunt plaatsnemen achter het stuurwiel waardoor u ontspannen kunt varen. Daarnaast kunt u uw hapjes en drankjes meenemen in uw koelbox, er is namelijk een twaalf volt aansluiting aanwezig in de sloep.

De tarieven voor de boten zijn:

Boot met stuurtje

  • per uur € 30,00
  • per dag € 120,00 (9.00 uur - 18.00 uur)

7 persoons sloep

  • per uur € 50,00
  • per dag € 190,00 (9.00 uur - 18.00 uur)
  • inbegrepen: twaalf volt aansluiting voor uw koelbox

Boot met 5pk

  • per uur € 20,00
  • per dag € 67,50 (9.00 uur - 18.00 uur) 

Houdt u er rekening mee dat u de boot zo dient in te leveren als dat u deze heeft opgehaald. Anders wordt er per boot € 10,00 aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Hengelsport & Botenbeurs

Hengelsport & Botenbeurs