Rolstoelvriendelijke woonboot

De woonboot, Elck syn sin, in het voor- na en laagseizoen geschikt voor 4 personen. In het hoogseizoen voor 6 personen.

De woonboot heeft de volgende inrichting:

  • Woonkamer met open keuken, eettafel, salontafel, 2 banken, een luxe fauteuil, satelliet tv, radio/cd speler
  • Keuken is compleet ingericht met o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast met vriesvak, gasstel, afzuigkap etc.
  • Slaapkamer met een tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden
  • Slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden
  • Blokhut met in het hoogseizoen 2 extra slaapplaatsen
  • Badkamer met douche, toilet, wastafel
  • Verwarming d.m.v. CV in de hele woonboot
  • Dubbelglas
  • Draadloos internet  à € 2,50 per dag
  • Alleen elektrisch barbecueën/grillen is toegestaan. Grilplaten zijn à € 2,50 te huur bij de receptie.

ROLSTOELVRIENDELIJK!

De woonboot is geschikt voor mensen die enigszins rolstoelafhankelijk zijn. 1 slaapkamer is rolstoeltoegankelijk, de bedden staan dan haaks in de slaapkamer zodat u met de rolstoel kan manoeuvreren. De badkamer is ruim zodat u bij het toilet kunt komen, waar twee steunen zitten. U heeft voldoende ruimte voor de wastafel. Met de rolstoel kunt u de schuifpui uitrijden (hiervoor is een rijplaat gemaakt die de drempel overbrugt zodat u evt. niet afhankelijk hoeft te zijn van een ander).

Voor de schuifpui is een houten vlonder die met een hellinkje naar het stenen terras aan de waterkant gaat. Dit is zo gemaakt dat u dit evt. zelf kunt.

De woonboot is ook in de wintermaanden te huur. Bij de prijs van de woonboot zijn beddengoed, keukenlinnen en dagelijks schone handdoeken inbegrepen.

Vanuit de woonboot heeft u een prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Direct voor de woonboot heeft u een houten terras met een hellinkje naar het stenen terras direct aan het water gelegen. Daarnaast heeft u een grasveld en daar staat de blokhut. Nieuw voor het terras is een steiger van 2,5 bij 5,5 meter.

Bij de waterzijde staat een hekwerk zodat het voor kinderen en huisdieren veilig is. Het hek kan op slot zodat niemand aan de waterzijde kan komen. U kunt het hek openen en dan heeft u voor het hek nog voldoende ruimte waar u heerlijk kunt zitten.

Heeft u een eigen boot of heeft u een bootje bij ons gehuurd, kunt u deze voor het terras bij de woonboot leggen. ’s Avonds of bij veel wind kan de boot in de jachthaven aan de achterzijde van de woonboot.

Wilt u komen kijken, maakt u dan even een afspraak.

U vindt de prijzen en onze huisregels aan de rechterkant van deze pagina